Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Miért jó körbebiciklizni a Földet?


Napfényes Étterem és Rendezvényterem

2022. december 1. 18:00

Illés Adorján, a mérnökből lett világjáró élménybeszámolója, nem csak sportolóknak

Illés Adorján kerékpárral 4 év alatt megkerülte a Földet. 39 országban 45500 km-t tekert.

Kerekezett hófödte hegyeken, dzsungeleken át, tengerpartokon, 56 fokos pokoli hőségben és bőven fagypont alatt. Naponta 1500 Forintból gazdálkodott, 1473 napon keresztül, beleértve a szállást is.

Adorján életében először indult el kerékpáros utazásra, miután felmondott a munkahelyén, egy jól fizető telekommunikációs cégnél, ahol vezető mérnökként dolgozott.

Ahhoz, hogy egy szál biciklivel Ázsiát, Ausztráliát, Új-Zélandot, Japánt és az amerikai kontinenst is fel tudja fedezni, változnia kellett.Testileg, lelkileg, szellemileg fel kellett nőni ehhez a nem mindennapi feladathoz. Teljesen magára volt utalva. Azaz mégsem, mert végig azzal az érzéssel utazott, mintha fentről valaki vigyázná lépteit, és egyengetné útját.

Megtanult hallgatni a belső hangjára, az intuíciójára, így mindig csodás kalandokba keveredett. Rengeteg csodás dolgot tanult és tapasztalt meg saját magáról, az életről és a világunkról.

A rendszeres megpróbáltatások, a félelmekkel való szembenézések által erős láthatatlan kapocs jött létre legbelső bölcs, rátermett önmagával és az önmagán túlmutató végtelenséggel is.

Vetítéssel egybekötött élménybeszámoló, ahol Te is körbebiciklizheted a Földet!